Hjärtat !

imorgon är det dressyr träning med mitt hjärta <3 :)










Löshoppning!

ber om ursekt för dålig uppdate men nu kommer en iaf ;) 
löshoppade båda hästarna i Lördags, chillan fick bara skutta på typ 90cm eftersom han inte är igång hoppad ännu! Gnista dock fick ta 2 språng på 140cm men fasen så trött hon var, haha kolla filmen.. knappt någon galopp! det var mätt för 1 galoppsprång men istället blev det 2! men det löste hon ju fint endå såklart :)














skor

dax för det första ej hästrellaterade inlägget ;)  ni kommer nu få se 3 par skor (okej ett par gummistövlar) som jag föll pladask för idag på stan.. och ja, ja har tänkt att skita i att jag är lång! kilklack är bland det snyggaste jag vet så nu ska jag fan ha ett par iaf!

Leopardmönstrade kilklackar från Skopunkten
399:-



Klar blå boots med kilklack och snörning från Scorett
499:-



Rosa gummistövlar med kort skaft och snörning från Vagabond
450:-







Chillan !

JA min ponny plutt är kvar i familjen för er som undrar och jag red faktiskt på honom i Söndags ;) han har inte varit igång ordentligt sen typ innan sommaren pga hagskador mm. så vi tog det lugnt och jag började med att lina honom då han inte gått med vanlig sadel på typ 1år (mamma har en bomfri) så ja hade Gnistas sadel på honom ;)  här e iaf 2 filmer från när jag lina.. inte så kul o se men det var ingen på backen med när jag red så ingen kunde filma det.. men ska rida han igen nästa vecka då kanske ni får se ;)





min lilla fina :)




<3

You are, my fire
The one, desire
Believe
When I say
I want it that way










Till tävling


Charles owen Ayr8 Leather


3750:- hos Ryttarstugan




Manfredi Fontana Kavaj

4200:- hos Skara Hästsport



Millenium Ramses 2 Moka ridstövel – De Niro Boot


4500:- hos Skara Ridsport




Tävlings utrustning



såhär ska vi se ut på tävlingsbanorna ;)  

  • Brun Ayr8 Leather ridhjälm
  • Vita Equiline Boston ridbyxor
  • Swarovski pannband med Guldiga stenar
  • Dyón gummitygel
  • Dyón träns Working Collection
  • Bruna CWD läderskydd
  • Bruna professional's choice boots
  • Lila/rosa Jin stigbyglar
  • Egendesignat Anna scarpati schabrak brun/lila/biege
  • Brun Roeckl handske
  • Bruna Millennium Ramses 2 ridstövlel från De Niro
  • Brun Animo kavaj


JR Träning

Var ju på JR träning för 2a gången i helgen, helgkurs precis som förra gången! efter att jag fixat ihop med skjuts, bil och hela faderullan (TACK Ida som körde och Cattis som lånade ut bilen) för pappa var i Italien och mamma kunde inte köra så var ju vår bil för tung för att köra med släp på vanligt körkort, men efter mkt om och med kom vi iväg ;) iaf en dag.. Ida fick typ kräk sjukan men tur var väl det för usch vad kallt det var i söndags! hade inte velat träna :S haha!
Iaf kändes det inte lika bra som förra gången, det kändes som om övningarna bara var ihop raffsade och ah.. det var inte bara jag som inte riktigt förstod meningen med den! (det var typ det enda vi gjorde i 1,5timma också.. hehe! ) så ja tänker inte åka nästa gång, om dem inte tar in en annan tränare vill säga :)  min absoluta favorit tränare är Daniel Svensson, skulle bli sjukt glad om jag hade möjlighety att träna för han minst varannan vecka!

hur om så här är en liten kortis film på ungefär de vi höll på med under hela träningen.. la även till de yttepytte små oxrarna i slutet :) haha!
(jag vet att hon ser ut som en skuttande köttbulle haha)




TILLBAX !

yess nu har ja skärpt mig och börjar med att länka världens snällaste som designat min header - Malin
och sen en fin länk till bästa jennie som satte in den på min blogg och fixade färger mm - http://jdressyrfjant.blogg.se

jätte super TACK till er :D




nya stövlar

dessa i brun tkr ja e läckra ;)






Caspar vs ninjahunden ?

haha lite as roliga bilder på min hund som vi tog i söndags!











bilder

Lite bilder från dagens ridpass ! :)
vet att min hållning och blick är katastrof xD haha













eller ?

funderar på en sånhär i brun!



ska isf beställa från http://soclog.se/p/f.html?url=http://sorbyryttarna.blogg.se/?tmp=06204643 ! om ingen vet en billligare sida?




söndag

söndagar är inte mina favorit dagar precis.. imorgon börjar en ny vecka med jobb, alltså tidiga mornar vilket jag hatar :(  det som dock gör att man inte kan låta bli att länkta lite till söndag(kvällarna) är ju Solsidan och Ponnyakuten :D älskade program!
menmen..

dagens ridpass gick inte särskilt bra tyvär, med tanke på att det har gått super sedan Lotta träningen i tisdags kändes det lite tråkigt. Red dock med nya trännset och jag vet inte om det bara e jag som är larvig men tänker att det kan vara det, hon har ju alltid gått bäst på remont? hmm.. jaja det lär väl märkas ;)
red bara i trav och skritt som jag gjort hela veckan. Då hon har väldigt svårt att slappna av och inte vara spänd tyckte Lotta att jag skulle köra en vecka bara skritt och trav, få henne att slappna av ordentligt där och sedan börja lite smått med galopp "när hon inte riktigt är med på det". Det har funkat jättebra, så i veckan någon gång tänkte jag börja med galoppen! hoppas det visar ressultat :)

min vackra :)


på stallplan ^^




haha fick lite roliga hopp bilder på Caspar.. mer kommer senare ;)




nomnom ?



vad tycker ni?
kanske vore något?
dem e ju bra läckra men även dyra :P
4755:- hoss   http://cheval.shop.textalk.se/sv/cheval-ridsport/






Löshoppning

Löshoppning på dagens schema och löshoppning blev det! ;)  filmade med iphonen de 2 sista sprången som låg på 135! dock blev det jättekonstigt filmat.. haha! 1a språnget tror hon att hon ska vänta med att hoppa men sen fattade hon att hon skulle ta det igen och fortsätter där från skritt och tar 2 galoppsprång men tar det utan några större problem :)  hon tyckte det var jättekul då det mest varit dressyr trimm denna vecka ;)









Första "riktiga" inlägget

tänkte börja med att visa mitt sjukt snygga(tycker jag) tränns jag inhandlade på Avantia idag ;)
ett brunt Glen Gordon med nitat pannband som inte är helt rakt utan format som en liten båge ner i mitten! ganska tijäl bred nosgrimma och så en snokrämm! 899:-
hon är mkt snyggare i det live än på bild kan jag säga ;)



det är en sak/problem som jag alltid stöter på när jag köper tränns! Gnista är ju ganska liten och derför köper jag givetvis cob vilket alltid slutar med att jag får spänna in på det allra minsta på sidostyckena, alltså är det hästan för stort på sidorna! när jag sen ska knäppa nosgrimman får jag nästan jämt spänna på det allra yttersta och ibland är det nästan grännsfall till at jag kan stänna över huvud taget.. alltså är nosgrimman nästan för liten? tycker det är konstigt.. undra vilka som gör storlekarna? tror dem att en häst har jättelångt och jättesmalt huvud? :P  haha..



Ny blogg

jätte välkommna till min nya hästiga blogg ;) kan ju börja med att säga att den SKA designas och ny hedder är på väg in! iaf.. kände för att börja blogga igen efter att ha varit väldigt inaktiv på den gammla.. dock kände jag för någonting nytt så detta är nu nya adressen http://nilssonmelinda.blogg.se !  kommer i prinsip bara skriva om mina hästar, träningar, tävlingar mm :) 

vi är på gång igen, dax att sattsa i år så det kan nog bli bra! så jag hoppas ni stannar och ser hur det går för oss ;)




RSS 2.0